家傭匡扶中心

教育、提供法律諮詢、政策倡議

Foreign domestic helper

為外籍家傭提供實用的建議, 助他們解決實際困難。

家傭匡扶中心為在港外籍家傭就有關就業、逗留和人權等事宜提供免費諮詢和協助。

家傭匡扶中心每年平均接待並幫助約 1000 名外籍家傭客户;並提供約3000 次面對面和電話諮詢。

The Domestic Helper Center provides free counseling and assistance to foreign domestic helpers on employment, immigration and human rights issues. Every foreign domestic helper in Hong Kong, regardless of race, nationality, religion, sexual orientation or gender, should have ample opportunity to obtain legal Equality and fair treatment.

請查閱我們網站有關籌款和活動部份 http://helpfordomesticworkers.org/zh/ 為家傭匡扶中心籌款
Jrl 8641
Clark tibbs 367075 unsplash