Association for the Rights of Industrial Accident Victims

重點範圍

受惠者

優勢

他們的業務

The Association for the Rights of Industrial Accident Victims is a registered charity that aims at supporting occupational injury persons and fatal accident families. We serve more than one thousand occupational injury persons and 70 fatal accident families per year. Our services include case management, emergency support, counseling service, employment training.

確實資料

關於

意外總在非常突然的時候發生,殺我們一個措手不及。職業傷亡意外發生後,事主不但承受肉體上的創傷,情緒及日常生活亦可能困難重重,徬徨無助。

工業傷亡權益會是專職支援職業傷病者及遺屬的註冊慈善團體,每年服務逾千工傷工友及七十個遺屬家庭。重點服務包括個案跟進、緊急支援、情緒輔導、就業培訓,協助他們渡過難關,重投生活。我們心繫香港打工仔女的安全健康,努力推廣職安健,以期減少及預防職業意外的發生。

活動

簡單。有影響力。

我們協助你的捐款慈善。 直接捐款,建立募捐活動,饋贈或贖回慈善禮物卡 - 全部收益支持香港本地慈善團體

捐贈給多間慈善機構

設立籌款活動

送慈善禮物卡給至親